Letselschade Amersfoort

Heeft u letselschade opgelopen en behoefte aan rechtsbijstand? B&O Letselschade is een letselschadebureau met veel ervaring in de afwikkeling van letselschadezaken. Wij zijn actief in Amersfoort én in de rest van Nederland. Als landelijk werkend letselschadekantoor bezoeken wij onze cliënten thuis. Heeft u geen schuld aan uw ongeluk? Dan mag u rekenen op onze kosteloze rechtsbijstand.

Neem bij letselschade in Amersfoort contact op met ons kantoor door te bellen met 085-8771774 of het contactformulier in te vullen. U weet dan snel waar u aan toe bent.

Professional claimt uw letselschade

Een letselschadejurist van B&O Letselschade kan uw belangen optimaal behartigen. Zeker bij letselschade is het een geruststellend idee dat uw schadevergoeding wordt geregeld door een professional. U bent immers doende met uw herstel en dit kost al genoeg energie. Laat de vaak moeizame onderhandelingen met de wederpartij aan ons over. Wij zorgen er voor dat al uw schade ook daadwerkelijk wordt vergoed. Is een ander aansprakelijk voor het ongeval, dan is onze hulp voor u helemaal gratis.

Kosteloos hulp na ongeval in Amersfoort

Als u door toedoen van een ander letsel opliep, zal de veroorzaker alle onkosten en gemiste inkomsten moeten vergoeden. Om goed beslagen ten ijs te komen is het raadzaam tijdig op zoek te gaan naar rechtshulp. Vermijd een langslepend en pijnlijk letselschadetraject en neem een letselschadejurist in de arm. Wij behartigen kosteloos uw belangen en dragen zorg voor een volledige schadevergoeding.