Letselschade Dordrecht

Voor letselschade in Dordrecht neemt u geheel vrijblijvend contact op met B&O Letselschade. Is iemand anders aansprakelijk voor het ontstaan van het ongeval? Dan kunnen wij u kosteloos van dienst zijn. Wij bezoeken u thuis om uw letselschadezaak te bespreken en gaan direct voor u aan het werk.

Gratis advies en rechtshulp nodig? Bel ons kantoor op 085-8771774 voor een afspraak of vul het contactformulier in.

Gratis rechtshulp letselschade Dordrecht

Wanneer iemand aansprakelijk is voor andermans letsel, is het bij de wet geregeld dat de kosten voor rechtshulp door de aansprakelijke partij worden betaalt. In de meeste gevallen is dit een verzekeraar. Als slachtoffer betaalt u dus niets voor juridische hulp. Onmisbare hulp omdat blijkbaar niemand staat te trappelen om uw letselschade te betalen. Onze letselschade experts komen bij u thuis in Dordrecht. Géén moeite. Voor ons telt uw belang.

Advies nodig bij letselschade Dordrecht?

Het is enorm schrikken wanneer u letselschade oploopt, uw wereld staat op zijn kop. De letselschadejuristen van B&O Letselschade weten welke impact dit heeft op u en uw gezin. Wij zijn een landelijk werkend letselschade expertisebureau en bezoeken onze cliënten in heel Nederland. Hebt u zelf letselschade opgelopen en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Aarzel dan niet om contact op te nemen.