Wat zijn de gevolgen van letselschade?

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Het ene moment bent u bezig met de gewone dagelijkse beslommeringen, het volgende neemt uw leven een heel andere wending vanwege een ongeval. Naast de fysieke pijn die dit met zich kan meebrengen, betekent dit nog veel meer voor u en uw naasten.

Uw eerste zorg gaat uiteraard uit naar het lichamelijk herstel. Dit betekent vaak doktersbezoek, misschien zelfs wel ziekenhuisopname, revalidatie enzovoorts. U kunt een tijdlang niet werken, mogelijk nooit meer. Als u blijvend invalide wordt vanwege een ongeval beïnvloedt dat uw hele verdere leven. In zo’n geval heeft een ongeluk vergaande consequenties voor u, zowel op fysiek en mentaal gebied, maar ook wat betreft uw financiën en uw verdere toekomst. Er komen veel vragen op uw af. En wie kan deze voor u beantwoorden?

Juist vanwege de ernst van de gevolgen en het feit dat het letselschadetraject een complexe en emotioneel belastende procedure kan zijn, is het verstandig u van meet af aan bij te laten staan door onze ervaren letselschade experts. Zij hebben kennis van deze complexe materie en kunnen uw standpunten goed onderbouwen.

Terug naar het overzicht