Onze werkwijze

Heeft u letselschade opgelopen? Onze letselschadejuristen en -experts helpen u uw letselschade te verhalen op de tegenpartij.

Werkwijze letselschadeNa uw aanmelding bij ons wordt aan de hand van uw beschrijving bekeken wat wij voor u kunnen betekenen. U wordt daarna benaderd om gratis en vrijblijvend uw zaak persoonlijk verder te bespreken. Tijdens dit gesprek bekijken wij alle juridische aspecten en informeren wij u over de mogelijkheden binnen uw zaak. Indien u dit ook prettig vindt, komen wij naar u toe. Wij werken landelijk. Hierna kunt u onze hulp, die voor u in vrijwel alle gevallen gratis is, inschakelen.

Naar aanleiding van ons gesprek legt uw letselschadejurist contact met de tegenpartij; dit is vaak de verzekeraar van de aansprakelijke partij. Uw letselschadejurist verzamelt alle benodigde informatie bij u, de politie, uw behandeld artsen, fysiotherapeuten en dergelijke. Wij onderhouden alle contacten met de tegenpartij en regelen al het papierwerk. Zo kunt u zich concentreren op uw genezing en revalidatie. Uiteraard houden wij u op de hoogte van alle ontwikkelingen in uw zaak.