Schade verhalen na auto-ongeluk

Letselschade auto-ongelukAls u door schuld van iemand anders een auto-ongeluk heeft gehad en daarbij letselschade heeft opgelopen, kunt u het beste juridische bijstand zoeken. Een letselschade jurist kan u helpen bij het claimen van uw letselschade bij de tegenpartij. Bij het claimen van letselschade komt veel kijken en er is specialistische kennis voor nodig. Als slachtoffer wilt u zich volledig kunnen richten op uw herstel, het vorderen van de schade laat u over aan de expert. Geef uw letselschadeprocedure kosteloos uit handen, zodat u krijgt waar u recht op heeft.

Schade verhalen na auto-ongeluk? Onze ervaren juristen staan voor u klaar. Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Welke schade verhalen na aanrijding?

Wilt u schadevergoeding berekenen, dan dient alle schade die verband houdt met het auto-ongeluk te worden meegenomen. Deze schade kan heel uiteenlopend van aard zijn. Bij licht letsel waarbij volledig herstel op korte termijn mogelijk is, zal de schade beperkt blijven. Bij zwaar letsel met ernstige restverschijnselen loopt het echter snel op. Denk hierbij aan kosten voor aanpassingen van de woning, verminderde inkomsten door arbeidsongeschiktheid of smartengeld voor blijvende invaliditeit.

Ook de kosten voor hulp in de huishouden, vervoerskosten, niet vergoedde medische kosten en inkomstenderving kunt u als schade verhalen.

Hulp na auto-ongeluk

In veruit de meeste gevallen kunt u het beste een beroep doen op de hulp van een letselschade jurist. Een jurist die het keurmerk van het Register Letselschade mag dragen heeft alle benodigde kennis in huis. Dit betekent dat hij/zij naast kennis op juridisch gebied ook de benodigde medische en financiële kennis heeft. Letselschade juristen met het Keurmerk Letselschade moeten voldoen aan strenge eisen en regels voor wat betreft kennis, ervaring, transparantie en onafhankelijkheid en worden hier regelmatig op getoetst. Een letselschade advocaat heeft u alleen nodig indien het tot een procedure bij de rechtbank komt. Dit gebeurt echter in slechts minder dan 2% van de gevallen.

Ons letselschadebureau draagt het keurmerk van het Register Letselschade en biedt u kosteloze rechtsbijstand na een auto-ongeluk.

Wat kan ik zelf doen na een auto-ongeluk

Zorg dat u alle kosten die u moet maken in verband met uw letsel goed noteert. Bewaar bonnen en facturen. Hebt u lichamelijke klachten, ga dan langs bij uw huisarts. Zo krijgt u de juiste hulp en worden uw klachten vastgelegd in uw medisch dossier, dat later kan dienen ter onderbouwing van uw klachten. Daarnaast kunt u zich direct na het ongeval wenden tot een letselschade jurist. Het eerste gesprek vindt doorgaan plaats bij u thuis in Leiden en kost u niets.

De hulp van onze letselschadejuristen is kosteloos voor het slachtoffer, omdat de kosten van juridische bijstand ook onder de schadeclaim vallen. Zorg dat u de beste juridische hulp krijgt want letselschade kan langdurig grote (financiële) gevolgen hebben.

Letselschade auto-ongeluk claimen: whiplash schade

Een kop-staartbotsing, in casu een aanrijding van achteren, leidt vaak tot een whiplash. Een whiplash ontstaat na een harde en onverwachte klap tegen de nek. De klachten van een whiplash kunnen ernstig en langdurig zijn waarbij u veel pijnklachten heeft. Een en ander kan zorgen voor tijdelijke of gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid. Zorg zeker als sprake is van een whiplash voor goede juridische hulp want de tegenpartij wil nog wel eens ontkennen dat de klachten het gevolg zijn van de aanrijding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *